Aanmelden

Heeft u interesse in de Es voor uw kind? Wij ontmoeten u graag.

Neem contact met ons op via info@es-ikt.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ook bellen (0548-654065) of gewoon even bij ons binnenlopen.

Ik wil mijn kind aanmelden...
Dat kan op twee manieren: U kunt via school een aanmeldingsformulier krijgen en deze invullen. Daarnaast is het ook mogelijk om het formulier digitaal in te vullen en deze te mailen naar school. Het aanmeldingsformulier vindt u hieronder:

Aanmeldingsformulier De Es

Ik heb mijn kind aangemeld… En dan?

Voordat uw kind vier jaar wordt, neemt de leerkracht van groep 1 contact met u op om een intakegesprek in te plannen. Het doel van dit gesprek is om nader kennis te maken met elkaar en om u alle praktische informatie over de Es te verstrekken: Hoe is de dagplanning, wat zijn de schooltijden, kan een kind overblijven, wanneer wordt er gegymd, enz. Tijdens dit gesprek worden ook de instroommomenten afgesproken. Uw kind mag 10 dagdelen voor de vierde verjaardag instromen.

Voor dit intakegesprek krijgt u een vragenlijst van school. Deze vragenlijst gaat over de ontwikkeling van uw kind en wordt tijdens het intakegesprek doorgenomen. Op die manier krijgen wij een beter beeld van uw kind.

Cookie instellingen