Communicatie

 Parnassys

Op school werken wij met het leerlingadministratie- en leerlingvolgsysteem Parnassys. In dit systeem bewaren wij alle gegevens van de leerlingen en data van ons onderwijs. Bijvoorbeeld adresgegevens, medische informatie en privacy-voorkeuren. Maar ook de absenties en verslagen van de ouder(-kind)gesprekken.
 
Parnassys heeft een ouderportaal. Dit is een afgeschermde omgeving waarin u als ouder gegevens en informatie van uw kind kunt inzien. Op het moment dat uw kind start bij ons op school ontvangt u per mail inloggegevens voor het ouderportaal. Mocht u deze gegevens niet hebben ontvangen of niet meer hebben neem dan contact met school op.
 
U vindt het Parnassys-ouderportaal op https://inloggen.parnassys.net/idp/
 

MijnRapportfolio

MijnRapportfolio is een combinatie van een digitaal rapport en een digitaal portfolio. In deze digitale omgeving kunt u de ontwikkeling van uw kind volgen. Zowel de leerkracht als uw kind werken gedurende het schooljaar in dit portfolio. Tijdens de ouder(-kind)gesprekken staat het portfolio centraal. Tussendoor kunt u altijd inloggen en een kijkje nemen in het portfolio van uw kind.
 
Op het moment dat uw kind naar school gaat ontvangt u van de leerkracht informatie over de wijze waarop u kunt inloggen op MijnRapportfolio.
 

School App

School app is een communicatie-app waarmee wij u in een veilige digitale omgeving informeren over het reilen en zeilen van de klas en de school. Deze app is gekoppeld aan onze website en voor iedereen te downloaden. Op de app vindt u algemene informatie als een jaarkalender, overzicht van vakanties, formulier voor het aanvragen van verlof en een snelkoppeling naar MijnRapportfolio.
 
Er is ook een afgeschermd gedeelte, dat alleen zichtbaar is voor ouders van onze school. Hierbij moet u denken aan groepsnieuws, foto’s en de mogelijkheid om berichten van de groepsleerkracht te ontvangen.
 
De app is te downloaden in de Apple Appstore of de Google Playstore. Gebruik hiervoor de zoekterm 'Basisschool App', Als u de app heeft gedownload tikt u de zoekterm ‘Hellendoorn’ in en kunt u basisschool de Es selecteren.
Cookie instellingen